Laura van Dolron

De Uitnodiging

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 24/25: € 2.8

Na de succesvolle tournee van Geen verhaal is Laura van Dolron terug met een ode aan de liefde 

In 2021 maakte Laura van Dolron Geen verhaal, over de scheiding. In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging, een ode aan haar nieuwe liefde. 

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen. 

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan. 

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft. 


Concept & tekst, Laura van Dolron 
Van & met Laura van Dolron & Mark Kulsdom 
Productie & licht, Maartje Simons 


trailer


In de pers

⭐⭐⭐⭐

NRC
Van Dolron durft haar liefde te delen, schaamteloos eerlijk, dikwijls in prachtig proza vol tegendraadse logica. Omdat het belangrijk is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.