Jan Staes

Poppenkast De Droomwolk

Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
Gasthuisschuur Tickets
BASISPRIJS: € 10 - -12 jaar: € 6

5 okt. De knorrende knolselder

Er is heibel in de keuken want alle groenten vinden van zichzelf dat ze het belangrijkste zijn in de keuken. Maar het is chef, Pieter Pollepel die uiteindelijk de gemoederen zal bedaren.  
Auteur: Jan Staes & Herman Janssens 

02 nov. Spookje lief 

Een spannende voorstelling met spoken, slechterik straffe Jos en Annemie Krentekoek.  Spookje lief wil graag mensenvriend worden. Of dat inderdaad lukt? Kom en beleef het mee.  
Auteur: Jan Staes 

07 dec. Jan Klaasen en de verdwenen Sinterklaas 

De klassieker in het poppenspel. Jan Klaasen en zijn vrouw Katrijn in een spannend avontuur. De Sint is gekidnapt, zwarte Piet in paniek, maar gelukkig is daar de enige echte Jan Klaasen die samen met zijn vrouw Katrijn op zoek gaan naar de goede man.
Auteur: Jan Staes 

04 jan. Een koffertje vol met dromen 

Dit wordt een gezellige voorstelling van leuke verhaaltjes van de schrijfster: Mariette Vanhalewijn.
Bewerkt voor poppenspel door Louis Contrijn 

01 febr. Het carnavalmonster 

Aai aai aai, het is carnaval. Een vrolijk feest, maar iedereen is bang voor het grote monster. Niemand durft het te vieren want het monster houdt niet van carnaval. Hopelijk komt er een oplossing uit de bus en kan carnaval toch doorgaan.  
Auteur: Jan Staes 

01 mrt Het Gouden ei van Kakelgem 

Kakelgem is een klein dorpje ergens in een onbekend land waar de dieren kunnen spreken. De kippen gaan op bedevaart naar het gouden ei, want dat staat in Kakelgem. Daardoor krijgen zij de kracht om de vos te overwinnen. Wanneer de vos dat verneemt wil hij kost wat kost dat gouden ei bemachtigen.  
Auteur: Jan Staes 

05 apr. Carate – Oma 

Roodkapje gaat weer op stap op naar grootmoeder. Omdat ze graag in de natuur is, gaat ze door het bos. Maar wie komt op haar pad? Juist, Dolf de wolf. Spanning, actie en een verrassend einde.  
Auteur: Francine Coomen 


Leeftijd: +6 jaar


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.